Actualitat

23 de setembre 2020

SOL·LICITUDS DE BEQUES DE L'AJUNTAMENT DE BARCELONA PER AL CURS 2020/2021

Consulta com tramitar la sol·licitut de beques de l'Ajuntament de Barcelona. 

Procés obert a partir del dimecres 23 de setembre fins el 9 d'octubre del 2020

SOL·LICITUDS DE BEQUES DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA CURS 20-21

Consulta com tramitar la sol·licitud de beques de l'Ajuntament de Barcelona. Procés obert a partir del DIMECRES 23 DE SETEMBRE FINS EL 9 d'OCTUBRE DEL 2020.

Avui dimecres 23 de setembre s’obre el termini per la sol·licitud de subvencions a infants i adolescents per a la pràctica esportiva fora d’horari escolar per al curs 2020/2021. El període de presentació de sol·licituds es tancarà el divendres 9 d’octubre.
Aquestes subvencions les concedeix l’Ajuntament de Barcelona, i per tant el CEM Olimpics tan sols fa de transmissor als pares i mares dels nens i nenes que practiquen esport al Club per a que puguin mirar d’acollir-s’hi si ho desitgen. Des que es van iniciar aquestes ajudes per part de l’Ajuntament, el CEM Olimpics va ser declarat entitat homologada. Per tant, amb drets per als infants que practiquen esport en les diferents activitats esportives del Club per a poder optar a aquestes ajudes.

Enguany, i per motius evidents, el procediment per a la petició serà completament telemàtic i no es realitzarà cap tràmit a la recepció del centre. Adjuntem tot seguit un document explicatiu de com s’han de presentar les dades per optar a les ajudes.PETICIÓ DE LA SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ FAMÍLIA

Important! cal tenir clars els codis per acollir-se a l’ajuda, que van en funció de la activitat en el qual participi el vostra fill o la vostra filla. Adjuntem el document amb les referències corresponens a cada activitat.

Poden acollir-se a la sol·licitud les famílies amb nens i nenes nascuts entre els 6 i els 17 anys que practiquin activitats esportives fora de l’horari escolar en el CEM Olimpics.
 Per acollir-se a la sol·licitud de subvenció cal, a més, que la renda per membre de la unitat familiar sigui igual o inferior a 9.000 €/any. En funció d’aquesta renda per membre de la unitat familiar varia el percentatge de subvenció del preu de l’activitat esportiva.

Per consultar i tramitar les ajudes, accediu al DOCUMENT INFORMATIU FAMÍLIES
Qualsevol dubte podeu trucar a la recepció del centre. 93 428 39 52

 

 

DESCARREGA »
Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat